Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Η «ΣΥΡΙΖΑ Bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel»

ΠΑΣΟΚ: Η «ΣΥΡΙΖΑ Bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel»

Σκληρή ανακοίνωση για την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για «ΣΥΡΙΖΑ Bank», που «χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel με τα λεφτά των φορολογουμένων και των ασφαλισμένων».

Σκληρή ανακοίνωση για την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για «ΣΥΡΙΖΑ Bank», που «χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel με τα λεφτά των φορολογουμένων και των ασφαλισμένων».

«Οι αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα για το ‘τρίγωνο της διαπλοκής’ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Καλογρίτσα-Τράπεζα Αττικής καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Ο ευνοούμενος εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ δανειοδοτείται προνομιακά από την Τράπεζα Αττικής και επιχειρεί με διάτρητο πόθεν έσχες να αποκτήσει και κανάλι. Το Υπουργείο Επικρατείας με την διορισμένη από αυτό Επιτροπή στον διαγωνισμό -παρωδία, σπεύδει να εγκρίνει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια χωρίς καν έλεγχο» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση πως «αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα των φορολογουμένων -και με ζημία τους- χρηματοδοτώντας την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζα Αττικής με δημόσιους οργανισμούς (π.χ. ΕΥΔΑΠ), τώρα δίνει μάχη για να ελέγξει την διοίκησή της», ώστε «να κουκουλώσει τα όσα έχουν γίνει και να χρησιμοποιήσει την Τράπεζα για ανάλογες δραστηριότητες.

«Το ‘καθεστώς’ χρειάζεται και τη χρηματοδότησή του. Και όλα τα παραπάνω για την Τράπεζα, με ενορχήστρωση του πρώην προέδρου του ΤΕΕ και νυν Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη. Ως εδώ. Κανείς πια δεν δικαιούται να σιωπά» προστίθεται.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως «η Δικαιοσύνη οφείλει να επιτελέσει το έργο της, και να ελέγξει όλες τις καταγγελίες, χωρίς καμία παρέμβαση ή σκοπιμότητα», σημειώνοντας ότι «ήδη η αδράνειά της δημιουργεί ερωτηματικά», ενώ ζητεί να κατατεθεί στη Βουλή το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Αττικής και να συζητηθεί αυτό στις αρμόδιες επιτροπές.

«Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη για την κατασπατάληση και απαξίωση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων των Μηχανικών και των Τραπεζοϋπαλλήλων, μέσω της συμμετοχής τους στις ανακεφαλαιοποιήσεις της Τράπεζας Αττικής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024