Κοκαΐνη μέσα σε παιδικά βιβλία επιχείρησε να περάσει 21χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος»
Επιμελώς κρυμμένες στα εξώφυλλα έξι παιδικών βιβλίων μετέφερε στις αποσκευές της μία 21χρονη τις 12 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους τριών κιλών και 453 γραμμαρίων. Η εν λόγω υπήκοος Βενεζουέλας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, κατά την άφιξή της από το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης. Η Αστυνομία τη θεωρεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική προς τη δυτική Ευρώπη.
Επιμελώς κρυμμένες στα εξώφυλλα έξι παιδικών βιβλίων μετέφερε στις αποσκευές της μία 21χρονη τις 12 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους τριών κιλών και 453 γραμμαρίων.
Η εν λόγω υπήκοος Βενεζουέλας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατά την άφιξή της από το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης.
Η Αστυνομία τη θεωρεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, και ειδικότερα κοκαΐνης, από τη Λατινική Αμερική προς τη δυτική Ευρώπη.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).