
Ασελγούσε επί έξι χρόνια σε ανήλικη
Επί έξι χρόνια ασελγούσε κατ' επανάληψη, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 55χρονος σε ανήλικο κορίτσι, από τότε που αυτό ήταν μόλις επτά ετών. Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στα Καλύβια Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Επί έξι χρόνια ασελγούσε κατ’ επανάληψη, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 55χρονος σε ανήλικη, από τότε που αυτή ήταν μόλις επτά ετών.
Το 13χρονο σήμερα κορίτσι κατήγγειλε το περασμένο καλοκαίρι στην Αστυνομία τα όσα βίωνε.
Ο δράστης, κατά πληροφορίες από αστυνομικές πηγές πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας της ανήλικης, εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στα Καλύβια Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία. Αυτή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, που την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκ: Ερευνάται για παιδική πορνεία ο Αλεσάντρο Μπαστόνι
- LIVE: Γαλλία – Σουηδία
- «Χωρίς τους φίλους μου θα ήμουν νεκρή σε χαντάκι» – Η κόρη της Μαντόνα Λόλα Λούρδη Λεόν βγαίνει από τη σκιά
- Ν. Ανδρουλάκης: «Η σημερινή Ελλάδα είναι η Ελλάδα των μεγάλων ανισοτήτων»
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ρίκι Ρούμπιο» (pic)
- Αίγιο: Υπνωτικά χάπια και ίχνη κάνναβης βρέθηκαν στις τοξικολογικές του Ιταλού – Νέα μαρτυρία για τη διπλή δολοφονία

