
Δυστύχημα με έναν νεκρό στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια του 49ου Ράλλυ ΔΕθ
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε σήμερα, Kυριακή, στις 9:45 το πρωί στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια του 49ου Ράλλυ ΔΕΘ.
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε σήμερα, Kυριακή, στις 9:45 το πρωί στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια του 49ου Ράλλυ ΔΕΘ.
Το δυστύχημα συνέβη στο 6ο χλμ. της επαρχιακής οδού Παλαιοκάστρου – Πολυγύρου, όταν ένα από τα αγωνιστικά οχήματα που οδηγούσε 39χρονος ξέφυγε από την πορεία του και παρέσυρε 47χρονο θεατή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στο αγωνιστικό όχημα επέβαινε ως συνοδηγός 51χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της περιοχής.
Ο 39χρονος οδηγός συνελήφθη και το Ράλλυ ΔΕΘ διακόπηκε.
Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από πολυτελή ακίνητα και ΙΧ μέχρι τάνκερ – Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων στο κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Δήμος Παλαιού Φαλήρου: «Κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στο Ρέμα της Πικροδάφνης»
- ΠΑΕ ΟΦΗ: «Η άρνηση ορισμού ξένου διαιτητή στο VAR αποτελεί ένδειξη εχθρικής αντιμετώπισης προς την ομάδα και την Κρήτη»
- Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν ότι το Ισραήλ επεκτείνει τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Γάζα
- Μήνυμα από τη Gen Z: Δεν ψάχνουν όλοι το νόημα της ζωής στη δουλειά, κάποιοι απλώς παλεύουν να επιβιώσουν
- Μπορεί μια νέα βιογραφική ταινία να ξεπλύνει τον Μάικλ Τζάκσον;


