Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τρίπτυχο του αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΕΥΑΘ

Το τρίπτυχο του αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΕΥΑΘ

Το τρίπτυχο του αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΕΥΑΘ για το επόμενο διάστημα, ήτοι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ύδρευσης- αποχέτευσης, γεωγραφική επέκταση και μεταφορά τεχνογνωσίας, παρουσίασε στον αναπληρωτή υπουργό Γ.Τσιρώνη, ο επικεφαλής της εταιρείας, καθηγητής Γ.Κρεστενίτης. Χαιρετίζοντας την προσπάθεια της διοίκησης ο κ. Τσιρώνης τόνισε ότι «το νερό είναι κοινό αγαθό κι ως εκ τούτου πρέπει να έχει πάντα δημόσιο χαρακτήρα».

Το τρίπτυχο του αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΕΥΑΘ Α.Ε. για το επόμενο διάστημα, ήτοι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ύδρευσης- αποχέτευσης, γεωγραφική επέκταση και μεταφορά τεχνογνωσίας, παρουσίασε στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννη Τσιρώνη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, καθηγητής Γιάννης Ν. Κρεστενίτης, στη διάρκεια συνάντησης στα κεντρικά γραφεία της.

«Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της διοίκησης της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) για διασφάλιση της αειφορικής διαχείρισης του νερού και ασφαλή διάθεσή του στους πολίτες», σημείωσε ο κ. Τσιρώνης, τονίζοντας ότι «το νερό είναι κοινό αγαθό κι η διασφάλιση της ύδρευσης – αποχέτευσης είναι ευθύνη της πολιτείας, ως εκ τούτου πρέπει να έχει πάντα δημόσιο χαρακτήρα».

Ο κ. Κρεστενίτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αξιοποίηση του νέου στελεχιακού δυναμικού που προβλέπεται να προσληφθεί το επόμενο διάστημα με διαδικασίες ΑΣΕΠ, όπως και στην ανάγκη επέκτασης του διυλιστηρίου, ώστε να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.

Ο κ.Τσιρώνης συνοδευόταν από τη συντονίστρια της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πρασίνων, Χριστίνα Ευθυμιάτου, και μέλη του κόμματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024