
Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μέρκελ εν όψει της Συνόδου της ΕΕ
Τηλεφωνική συνομιλία με την καγκελάριο Μέρκελ είχε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας. Από κοινού συμφώνησαν ότι η επικείμενη Σύνοδος στην Μπρατισλάβα αποτελεί ευκαιρία ώστε να αναδειχθεί μια θετική ατζέντα για την προοπτική και τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τηλεφωνική συνομιλία με την καγκελάριο Μέρκελ είχε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως σημειώνει το Μαξίμου, έγινε συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και ειδικότερα στην ασφάλεια, την οικονομία και την προσφυγική κρίση.
Ο πρωθυπουργός ανέλυσε τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ, τονίζοντας τη θετική συμβολή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας στον διάλογο για το μέλλον της ΕΕ.
Από κοινού συμφώνησαν ότι η επικείμενη Σύνοδος στην Μπρατισλάβα αποτελεί ευκαιρία ώστε να αναδειχθεί μια θετική ατζέντα για την προοπτική και τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Διαβάστε επίσης:
- Ξυδάκης: Η Ευρώπη να ενωθεί στη βάση της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης
- DW: Πρόκληση για τη Μέρκελ η συμμετοχή Ολάντ στη Σύνοδο του Νότου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρβανίτης: Μέσω του Κούλογλου παρακολουθούσαν όλη την επιτροπή που διερευνούσε το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Πώς οι δύο influencers έφτασαν στην κορυφή του Empire State Building
- Ο Ρώσος φαρσέρ εκθέτει ανεπανόρθωτα το Μαξίμου – «Απλά στείλαμε ένα email στον Ντόκο»
- Επίσημο: Τέλος από τη Βαλένθια ο Πέδρο Μαρτίνεθ
- Ο Τραμπ διέγνωσε το Χόλιγουντ με «Σύνδρομο Παραφροσύνης»
- H Μπορούσια Ντόρτμουντ εξετάζει την απόκτηση του Μαυροπάνου

