
Ελπίδες για τον Αλμέιδα, νοκ άουτ ο Λάζαρος
Το κλίμα «γύρισε» όσον αφορά τις πιθανότητες συμμετοχής του Ούγκο Αλμέιδα στο ματς με τη Βέροια. Ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ μετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς υποχώρησαν οι ενοχλήσεις στη μέση. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα παίξει το Σάββατο στη Βέροια και πολλά θα εξαρτηθούν από την προπόνηση της Πέμπτης. Αντίθετα, οριστικά νοκ άουτ –τουλάχιστον όσον αφορά τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα- τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Το κλίμα «γύρισε» όσον αφορά τις πιθανότητες συμμετοχής του Ούγκο Αλμέιδα στο ματς με τη Βέροια. Ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ μετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς υποχώρησαν οι ενοχλήσεις στη μέση.
Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα παίξει το Σάββατο στη Βέροια και πολλά θα εξαρτηθούν από την προπόνηση της Πέμπτης.
Αντίθετα, οριστικά νοκ άουτ –τουλάχιστον όσον αφορά τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα- τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, κλείνοντας μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Απείχε λόγω ίωσης και ο Κώστας Γαλανόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε «χρυσωρυχείο» μετατρέπει τις αναρτήσεις της η Trump Media
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
- Εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα στη Λιβύη ρίχνουν φως στην αρχαία Απολλωνία
- Μαρφίν: Νέα ντοκουμέντα από τη στιγμή της φονικής εμπρηστικής επίθεσης με τους τρεις νεκρούς
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
- Έκρηξη σε αποθήκη οπλισμού στο Κουρδιστάν – Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους [βίντεο]



