Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Westworld: Τα όνειρα γίνονται εφιάλτες στο νέο τρέιλερ (Γνωρίστε τους χαρακτήρες)

Westworld: Τα όνειρα γίνονται εφιάλτες στο νέο τρέιλερ (Γνωρίστε τους χαρακτήρες)

...

Μαντώ Σιώμου

Ο κόσμος του Westworld καταρρέει κομμάτι κομμάτι, στο τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την φουτουριστικήγουέστερν σειρά του HBO, που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, το οποίο είναι τόσο ονειρικό όσο και τρομακτικό.

Το νέο τρέιλερ του Westworld, αυτή την φορά επικεντρώνεται στην Ντολόρες Αμπερνάθυ (Έβαν Ρέιτσελ Γουντ), στο όνειρο της και στους εφιάλτες που κρύβονται πίσω από τα παρασκήνια του συγκροτήματος, ενώ βλέπουμε και λίγο περισσότερο τον Έντ Χάρις ως «Άντρα με τα μαύρα».

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Άντονι Χόπκινς, Εντ Χάρις, Εβαν Ρέιτσελ Γουντ, Τζέφρι Ράιτ, Τζέιμς Μάρσντεν και Θάντι Νιούτον. Επίσης παίζουν οι ηθοποιοί Τέσα Τόμσον, Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Τζίμι Σίμπσον, Ροντρίγκο Σαντόρο, Σάνον Γούντγορντ, Ίνγκριντ Μπόλσο Μπέρνταλ, Μπεν Μπαρνς, Σάιμον Κουόρτερμαν, Άντζελα Σαραφιάν, Λουκ Χέμσγουορθ και Κλίφτον Κόλινς.

Στο σενάριο και πίσω από τις κάμερες συναντάμε τους Τζέφρεϊ Τζ. Άμπραμς (Lost, Star Trek), Τζόναθαν Νόλαν (Person of Interest, The Dark Knight) και Λίσα Τζόι (Pushing Daisies, Burn Notice).

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία της ομότιτλης ταινίας του 1973, του Μάικλ Κράιτον, το Westworld αφορά ένα μελλοντικό θεματικό πάρκο της Άγριας Δύσης όπου εξελιγμένα ανθρώπινα ρομπότ πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις των επισκεπτών του, μέχρι που βγαίνουν εκτός ελέγχου με ολέθριες συνέπειες για εκείνους.

Επίσης, το HBO δημοσίευσε τις πληροφορίες για τους χαρακτήρες της σειράς:

Δρ. Ρόμπερτ Φορντ (Άντονι Χόπκινς): Λαμπρός, ολιγόλογος και περίπλοκος σκηνοθέτης, επικεφαλής και ιδρυτής του θεματικού πάρκου, ο οποίος έχει ένα αδιαπραγμάτευτο όραμα για το Westworld.

Άντρας με τα Μαύρα (Έντ Χάρις): Η προσωποποίηση του καθαρού κακού και της αχρειότητας σε άνθρωπο.

Ντολόρες Αμπερνάθυ (Έβαν Ρέιτσελ Γουντ): Μια όμορφη και ευγενική κόρη ενός κτηματία, η οποία αρχίζει να ανακαλύπτει ότι όλη η «ειδυλλιακή» ύπαρξη της, είναι ένα περίτεχνα κατασκευασμένο ψέμα.

Τέντι Φλαντ (Τζέιμς Μάρσντεν): Νέα άφιξη, σε μια μικρή πόλη κοντά στα σύνορα, που γρήγορα αποδεικνύει την γοητεία και το ταλέντο του στο περίστροφο.

Μέιβ Μιλέι (Θάντι Νιούτον): Είναι όμορφη με κοφτερό μυαλό και έχει την ικανότητα να διαβάζει τους ανθρώπους και να επιβιώνει, αλλά η κοσμοθεωρία της πρόκειται να αμφισβητηθεί.

Μπέρναντ Λοβ (Τζέφρι Ράιτ): Λαμπρός και δονκιχωτικός επικεφαλής της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του πάρκου, που παρατηρεί εξονυχιστικά τους ανθρώπους για απεριόριστη έμπνευση στο έργο της ζωής του: την δημιουργία ανθρώπινων ρομπότ.

Σάρλοτ Χέιλ (Τέσα Τόμσον): Μια μυστηριώδης προβοκάτορας με νέα σχέδια για το Westworld.

Τερέζα Κάλεν (Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν): Επικεφαλής της Διασφάλισης Ποιότητας του πάρκου, δηλαδή υπεύθυνη για τη διατήρησή του μακριά από το χάος.

Γουίλιαμ (Τζίμι Σίμπσον): Επισκέπτεται για πρώτη φορά το πάρκο, και είναι αρχικά δύσπιστος όσον αφορά τα πιο λάγνα αξιοθέατά του, αλλά αποκαλύπτει σιγά-σιγά ένα βαθύτερο νόημα.

Χέκτορ Έσκατον (Ροντρίγκο Σαντόρο): Ο μεγαλύτερος καταζητούμενος, ληστής του πάρκου, που πιστεύει ότι «η Δύση είναι ένα άγριο μέρος, και ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις είναι να αγκαλιάσεις το ρόλο του θηρευτή».

Ελσι Χιουζ (Σάνον Γούντγορντ): Είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο Τμήμα Συμπεριφοράς, όπου πρέπει να ελέγχει τις περίεργες ιδιορρυθμίες στη συμπεριφοράς των οικοδεσποτών του πάρκου.

Αρμιστής (Ίνγκριντ Μπόλσο Μπέρνταλ): Ένας βετεράνος επισκέπτης, ο όποιος μέσα από τις ηδονιστικές περιπέτειές του, προσπαθεί να βοηθήσει τον φίλο του, Γουίλιαμ.

Λι Σάιζμορ (Σάιμον Κουόρτερμαν): Ο επικεφαλής της Αφήγησης. Οι ιστορίες του βάζουν σε πειρασμό τους επισκέπτες, ενώ το ταμπεραμέντο του ενοχλεί τους συναδέλφους του.

Κλεμεντίν Πένιφεδερ (Άντζελα Σαραφιάν)
: Το πιο δημοφιλές αξιοθέατο του Westworld, είναι σχεδιασμένη, να είναι απόλυτα σαγηνευτική.

Σταμπς (Λουκ Χέμσγουορθ): Ο σοβαρός επικεφαλής της Ασφάλειας, ο οποίος παρακολουθεί τους οικοδεσποτών και τους ανθρώπους στο πάρκο, και είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων.

Λόρενς (Κλίφτον Κόλινς): Γοητευτικός και παράνομος, έχει την ικανότητα να ελίσσεται και να διαπραγματεύεται με διάφορους εγκληματίες του Westworld.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς:

entertainment.in.gr

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024