Ο Μπεν Ιντρίσα Ντερμέ υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 34 ετών, στη διάρκεια αγώνα που διεξήχθη χθες στην Κορσική για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας. Ο εκλιπών, ο οποίος υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο, αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική Ασοσιασιόν ντε λα Ζενές ντε Μπιγκουλιά.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Κόλινς, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Έγινε γνωστός ως ο πρώτος παίκτης του NBA που δήλωσε ομοφυλόφιλος.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν με 126-97 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης, με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να πραγματοποιεί μια εμφάνιση για τα βιβλία της Ιστορίας του NBA.
Θύμα μιας ωραίας φάρσας έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Ρώμη, όπου οι διοργανωτές του Italian Open τον… έπεισαν πως έσπασε ένα αρχαίο κειμήλιο ανεκτίμητης αξίας!