Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σιδηρόπουλος στο Μπριζ - Λέστερ και οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων

Ο Σιδηρόπουλος στο Μπριζ – Λέστερ και οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων

Σέντρα την Τρίτη στους ομίλους του Champions League με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των ομίλων, στα οποία θα υπάρξει και ελληνική παρουσία, καθώς η UEFA όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να διευθύνει το παιχνίδι στο Βέλγιο μεταξύ της Μπριζ και της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ. Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, η UEFA όρισε τους διαιτητές των παιχνιδιών στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Σέντρα την Τρίτη στους ομίλους του Champions League με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των ομίλων, στα οποία θα υπάρξει και ελληνική παρουσία, καθώς η UEFA όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να διευθύνει το παιχνίδι στο Βέλγιο μεταξύ της Μπριζ και της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ.

Ο Ελληνας διεθνής διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Πολυχρόνη Κωσταρλα.

Οι διαιτητές των Ελλήνων

Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδε, η UEFA όρισε τους διαιτητές των παιχνιδιών στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς, που διηύθυνε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρούκα στην Πορτογαλία, ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο ματς της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπόγιαν Ουλ και Τόμαζ Κλάντσικ.

Ο Αγγλος, Αντρέ Μάρινερ, ορίστηκε από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ στη Λεωφόρο με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τζέικ Κόλιν και Ανταμ Ναν.

Τέλος ο Ουκρανός, Σέρχι Μπόικο, θα διευθύνει τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ολεξάντερ Κορνίκο και Ιγκόρ Αλόχιν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024