
Στην πυρόπληκτη Θάσο ο πρωθυπουργός
Το νησί της Θάσου, το οποίο δοκιμάζεται και πάλι από τις φωτιές, επισκέπτεται ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο. Συνοδεύεται από τους υπουργούς Παναγιώτη Κουρουμπλή, Χρήστο Σπίρτζη, τον γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.
Το νησί της Θάσου, το οποίο δοκιμάζεται και πάλι από τις φωτιές, επισκέπτεται ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο.
Ο κ. Τσίπρας συνοδεύεται από τους υπουργούς Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Ιωάννη Καρατζιά.
Το ελικόπτερο που μετέφερε το κλιμάκιο προσγειώθηκε στο νησί λίγο πριν τις 11 το πρωί. Ο κ. Τσίπρας θα πετάξει με το ελικόπτερο πάνω από τις πυρόπληκτες περιοχές.
Στη Θάσο βρίσκεται ήδη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη με φορείς του νησιού, στην οποία έγινε μια συνολικής εκτίμηση της κατάστασης από τη στιγμή που ξέσπασαν τα τέσσερα μέτωποα της φωτιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό: Στα ερυθρόλευκα ο Σμαΐλοβιτς – Ξεπερνά τα 6.5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή
- Φοβάστε ότι η AI θα σας κλέψει τη δουλειά; Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα που πρέπει να λάβετε
- Λίβανος: Ο πρόεδρος Αούν καλεί την Ουάσιγκτον να παραμείνει στο πλευρό της χώρας του
- «Κλείνει τον Μπόνγκα ο Παναθηναϊκός»
- Σοκαριστικό περτιστατικό στη Λάρισα: Καρέ καρέ η εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ γυναίκας
- Ο Ουναΐ έκανε το 1-0 για το Μαρόκο με τρομερό σουτ (vid)

