H κορεατική φίρμα δημοσιοποίησε τις πρώτες εικόνες ενός νέου concept car το οποίο θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Παρισιού και το οποίο, σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις, ονομάζεται LIV-2 και αποτελεί προπομπό ενός “μεγάλου premium SUV”.

Το νέο concept car αποτελεί σχεδιαστική μετεξέλιξη του πρωτότυπου LIV-1 που οι Κορεάτες είχαν παρουσιάσει στη Σεούλ πριν τρία χρόνια, ωστόσο αυτό που μάλλον έχει περισσότερη σημασία είναι η ανεπίσημη πληροφορία ότι το concept car αποτελεί το τελευταίο πρωτότυπο δείγμα του νέου Rexton και αναμένεται από την επόμενη χρονιά, με αισθητικές επιρροές από το LIV-2.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, οι Κορεάτες κάνουν λόγο για δύο κινητήρες προδιαγραφών Euro 6, ένα βενζίνης και ένα diesel με χωρητικότητα 2,0 και 2,2 λίτρων αντίστοιχα τα οποία και αναμένεται να μεταφερθούν και στην έκδοση παραγωγής.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Rexton θα επωφεληθεί από ένα επτά σχέσεων αυτόματο κιβώτιο με προέλευση την Mercedes-Benz ενώ σε δεύτερο χρόνο θα εντάξει στις επιλογές του και ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

auto.in.gr