Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Παναιτωλικό με το μυαλό στη... Φιορεντίνα

Ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Παναιτωλικό με το μυαλό στη… Φιορεντίνα

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League (σ.σ. η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος). Η ομάδα του Ιβιτς κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό, είχε δύο δοκάρια και αμέτρητες ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το σκορ. Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν οι Μπίσεσβαρ (2') και Ροντρίγκεζ (27'), ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ουάρντα πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Αγρινίου.

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League (σ.σ. η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος). Η ομάδα του Ιβιτς κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό, είχε δύο δοκάρια και αμέτρητες ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το σκορ. Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν οι Μπίσεσβαρ (2′) και Ροντρίγκεζ (27′), ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ουάρντα πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΠΑΟΚ με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ. Μόλις στο 2’ ο Μπίσεσβαρ με πλασέ έκανε το 1-0 και έδιωξε το άγχος της πρεμιέρας για την ομάδα του Ιβιτς. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στον ΠΑΟΚ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παναιτωλικού. Στο 27’ ο Ροντρίγκεζ έδωσε στον Αθανασιάδη κι αυτός με τακουνάκι έπαιξε το 1-2 με τον συμπαίκτη του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη και να κάνει το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αθανασιάδης, μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-0.

Στη ανάπαυλα του ημιχρόνου ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός βράβευσαν την Αννα Κορακάκη. Μάλιστα πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο οι δυο ενδεκάδες φωτογραφήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την Αννα Κορακάκη που με την σειρά της ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό της Τούμπας, για την θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα με την ομάδα του Παναιτωλικού να έχει συνέχεια παθητικό ρόλο. Στο 51’ ο Μπίσεσβαρ έχασε μοναδική ευκαιρία, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Εφτά λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ ολομόναχος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 76’ ο Ροντρίγκεζ έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης έδιωξε και ο Περέιρα σε κενή εστία κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ! Στο 81’ ο ΠΑΟΚ έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς το φάουλ του Περέιρα σταμάτησε στο δοκάρι του Κυριακίδη.

Στο 91’ ο Βαρέλα έκανε τραγικό λάθος, ο Ουάρντα το εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Κάρτες: Μουνιόζ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ (83’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67’ Σάχοφ), Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης (67’ Περέιρα).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντακιάς, Μύγας (78’ Μουνιόζ), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Φερέιρα (46’ Λεντέσμα), Τομάν, Μαρκόφσκι (60’ Κλέσιο).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024