
ΝΑΤΟ: Η Τουρκία δικαιούται να αμυνθεί, καλωσορίζουμε τη μάχη κατά της ISIS
επισκεπτόμενος την Τουρκία, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε πως η Άγκυρα «έχει το δικαίωμα να αμυνθεί». Η Συμμαχία, είπε, «καλωσορίζει τις προσπάθειες» της Τουρκίας απέναντι στην τζιχαντιστική ISIS.
επισκεπτόμενος την Τουρκία, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε πως η Άγκυρα «έχει το δικαίωμα να αμυνθεί».
Η Τουρκία έχει ξεκινήσει επιχειρήσεις πέραν της μεθορίου της με τη Συρία, στις οποίες στοχεύει τόσο την ISIS όσο και τις κουρδικές πολιτοφυλακές, θέλοντας να αποτρέψει δημιουργία «κουρδικού μαξιλαριού» στα νότια σύνορά της.
Η Συμμαχία, είπε ο Στόλτενμπεργκ, «καλωσορίζει τις προσπάθειες» της Τουρκίας απέναντι στην τζιχαντιστική ISIS.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τα λιμάνια και τις εξαγωγές σιτηρών
- «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει τη Γαλλία μετά το τέλος του Μουντιάλ» (pic)
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά

