ΝΔ: Να δημοσιοποιηθούν σήμερα τα πόθεν έσχες των καναλαρχών
«Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση» χαρακτηρίζει την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ζητώντας μέσα στην ημέρα να δημοσιοποιηθούν τα πόθεν έσχες για όλο το ποσό του τιμήματος.
«Η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση. Η προπαγάνδα τους μιλούσε για μάχη κατά της διαπλοκής και για διαφάνεια. Με τις πράξεις τους, όμως, χτίζουν διαπλοκή και φέρνουν σκοτάδι» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ανέφερε ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος προαναγγέλλει μαύρο στα κανάλια, ο υπουργός Εργασίας επιβεβαιώνει μαύρο στους εργαζόμενους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλά -και επιμένει- για μαύρο χρήμα και τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αποδεκτό.
«Είμαστε απέναντι. Μαζί με όλους τους πολίτες απαιτούμε: Να δημοσιοποιηθούν μέσα στην ημέρα, τα πόθεν έσχες για όλο το ποσό του τιμήματος. Έχουμε, ήδη, ζητήσει ο κ. Παππάς και οι υπερθεματιστές να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής» συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα