Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χειροπέδες σε σπείρα που καλλιεργούσε χασίς σε θερμοκήπια στον Μαραθώνα

Χειροπέδες σε σπείρα που καλλιεργούσε χασίς σε θερμοκήπια στον Μαραθώνα

Μεγάλες ποσότητες χασίς καλλιεργούσε σε δύο θερμοκήπια στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα, επεξεργαζόταν και διακινούσε συστηματικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, η εγκληματική ομάδα που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στη διάρκεια επιχείρησης σε Άνω και Κάτω Σούλι, συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της σπείρας.

Μεγάλες ποσότητες χασίς καλλιεργούσε σε δύο θερμοκήπια στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα, επεξεργαζόταν και διακινούσε συστηματικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, η εγκληματική ομάδα που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στη διάρκεια επιχείρησης στις περιοχές Άνω και Κάτω Σουλίου, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Δευτέρας και πρωινές ώρες της Τρίτης, τέσσερα μέλη της, και συγκεκριμένα τρεις Έλληνες (δύο 49χρονοι και μία 46χρονη), καθώς κι ένας 28χρονος Αλβανός.

Εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.294 δενδρύλλια χασίς. Κατασχέθηκε, επίσης, ο εξοπλισμός για την καλλιέργεια των φυτών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα.

Το χρηματικό όφελος που οι δράστες είχαν αποκομίσει από τις πωλήσεις των ναρκωτικών, καθώς και τα χρήματα που θα κέρδιζαν από τη διακίνηση των ποσοτήτων χασίς που κατασχέθηκαν, υπολογίζεται σε 500.000 ευρώ.

Με τη σε βάρος τους δικογραφία, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024