Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επίσκεψη Τραμπ «έφαγε» το δεξί χέρι του προέδρου Νιέτο

Η επίσκεψη Τραμπ «έφαγε» το δεξί χέρι του προέδρου Νιέτο

Ο Μεξικανός πρόεδρος Πένια Νιέτο καρατόμησε την Τετάρτη έναν από τους στενότερους συνεργάτες του, τον υπουργό Οικομικών της χώρας, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι ο υπουργός Οικονομικών είχε οργανώσει την επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μεξικανός πρόεδρος Πένια Νιέτο καρατόμησε την Τετάρτη έναν από τους στενότερους συνεργάτες του, τον υπουργό Οικομικών της χώρας, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι ο υπουργός Οικονομικών Λουίς Βιδεγαράι είχε οργανώσει την επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν καταστροφικό για τον Μεξικανό πρόεδρο, που δέχθηκε βολές τόσο για το τείχος -που σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ θα ανεγερθεί στα σύνορα με τις ΗΠΑ με έξοδα του Μεξικού-, όσο και για το γεγονός ότι οι μεξικανοί μετανάστες στις ΗΠΑ έχουν χαρακτηριστεί από τον υποψήφιο πρόεδρο βιαστές και διακινητές ναρκωτικών, κάτι που στη διάρκεια της επίσκεψής του δεν ανακάλεσε.

Κατόπιν αυτών, ο Πένια Νιέτο εξώθησε σε παραίτηση το «δεξί του χέρι», που εκτός από υπουργός Οικονομικών είχε διατελέσει υπεύθυνος της προεδρικής εκστρατείας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024