
Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πάτρας με 84-49
Στο Μέτσοβο έδωσε τον πρώτο του αγώνα ο Ολυμπιακός για τη φετινή περίοδο. Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας επιβλήθηκε με 84-49.
Στο Μέτσοβο έδωσε τον πρώτο του αγώνα ο Ολυμπιακός για τη φετινή περίοδο. Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας επιβλήθηκε με 84-49 (40-35 ημίχρονο).
Πρώτος σκόρερ του αγώνας ήταν ο Γκριν με 17 πόντους (3 τρίποντα), ενώ ακολούθησαν ο Πρίντεζης με 11 και ο Μάντζαρης με 10 (2 τρίποντα).
Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίσθηκαν με πένθος στις φανέλες τους, τιμώντας τη μνήμη της συζύγου του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννας Αγγελοπούλου – Στάχτου.
Πριν από το τζάμπολ του αγώνα οι δυο ομάδες και ο κόσμος που βρίσκονταν στο κλειστό του Μετσόβου κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εκλιπούσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»
- Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας


