Παγκόσμιο ηγέτη στο ελεύθερο εμπόριο θέλει τη Βρετανία η Μέι
Την επιθυμία της να γίνει η Βρετανία παγκόσμιος ηγέτης στο ελεύθερο εμπόριο, καθώς αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε η πρωθυπουργός της χώρας Τερίζα Μέι. Η Μέι είπε ότι δεν θα υπάρξουν υποχωρήσεις προς τον προστατευτισμό και ότι έχουν υπάρξει θετικές αντιδράσεις από εταίρους για την διασφάλιση νέων εμπορικών συμφωνιών.
Την επιθυμία της να γίνει η Βρετανία παγκόσμιος ηγέτης στο ελεύθερο εμπόριο, καθώς αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε η πρωθυπουργός της χώρας Τερίζα Μέι.
«Καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από την ΕΕ, έχω ορίσει ως φιλοδοξία μας να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στο ελεύθερο εμπόριο», δήλωσε η Μέι σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της διήμερης συνόδου της G20 στην Κίνα.
Η Μέι είπε ότι δεν θα υπάρξουν υποχωρήσεις προς τον προστατευτισμό και ότι έχουν υπάρξει θετικές αντιδράσεις από εταίρους για την διασφάλιση νέων εμπορικών συμφωνιών.
«Οι ηγέτες από την Ινδία, το Μεξικό, τη Νότια Κορέα και τη Σιγκαπούρη είπαν ότι θα ήταν θετικοί σε συνομιλίες για την άρση των εμποδίων στο εμπόριο μεταξύ των χωρών μας», δήλωσε η Μέι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Βρέχει στην Αθήνα – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία – Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη πρόεδρος του CDU
- Χαλκιδική: Καταγγελία 20χρονης για βιασμό – Συνελήφθησαν δύο άνδρες
- Λουίζ: «Είτε με ένα γκολ, είτε με μία ασίστ θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
- «Είναι μια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου» – Η γνώμη του Τραμπ για την Μελάνια και η πραγματικότητα
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο
