Παγκόσμιο ηγέτη στο ελεύθερο εμπόριο θέλει τη Βρετανία η Μέι
Την επιθυμία της να γίνει η Βρετανία παγκόσμιος ηγέτης στο ελεύθερο εμπόριο, καθώς αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε η πρωθυπουργός της χώρας Τερίζα Μέι. Η Μέι είπε ότι δεν θα υπάρξουν υποχωρήσεις προς τον προστατευτισμό και ότι έχουν υπάρξει θετικές αντιδράσεις από εταίρους για την διασφάλιση νέων εμπορικών συμφωνιών.
Την επιθυμία της να γίνει η Βρετανία παγκόσμιος ηγέτης στο ελεύθερο εμπόριο, καθώς αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε η πρωθυπουργός της χώρας Τερίζα Μέι.
«Καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από την ΕΕ, έχω ορίσει ως φιλοδοξία μας να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στο ελεύθερο εμπόριο», δήλωσε η Μέι σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της διήμερης συνόδου της G20 στην Κίνα.
Η Μέι είπε ότι δεν θα υπάρξουν υποχωρήσεις προς τον προστατευτισμό και ότι έχουν υπάρξει θετικές αντιδράσεις από εταίρους για την διασφάλιση νέων εμπορικών συμφωνιών.
«Οι ηγέτες από την Ινδία, το Μεξικό, τη Νότια Κορέα και τη Σιγκαπούρη είπαν ότι θα ήταν θετικοί σε συνομιλίες για την άρση των εμποδίων στο εμπόριο μεταξύ των χωρών μας», δήλωσε η Μέι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων 10 μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε αυτοκίνητα και τα πουλούσε
- Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε»
- Αυστρία: Σε εξέλιξη η δίκη του αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών που κατηγορείται για ρωσική κατασκοπεία
- Βέλγιο: Έξι τραυματίες στην Αμβέρσα σε επίθεση με μαχαίρι – Οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση
- Mασκ: Ντεμπούτο στο Νταβός υποσχόμενος ρομπότ για όλους
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της

