Γαλλία εναντίον Γερμανίας… και στους χορηγούς
Με διαθέσεις... εξολοθρευτή, ο Νοέλ Λε Γκρε επιδιώκει να εξασφαλίσει το καλύτερο χορηγικό συμβόλαιο για την εθνική Γαλλίας. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (FFF) τοποθετεί σε θέση μονομάχων τις δύο μεγάλες εταιρίες αθλητικού εξοπλισμού, ενώ στη... συνταγή βάζει και τη Γερμανία που θεωρείται άμεσα ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς.
Με διαθέσεις… εξολοθρευτή, ο Νοέλ Λε Γκρε επιδιώκει να εξασφαλίσει το καλύτερο χορηγικό συμβόλαιο για την εθνική Γαλλίας.
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (FFF) τοποθετεί σε θέση μονομάχων τις δύο μεγάλες εταιρίες αθλητικού εξοπλισμού, ενώ στη… συνταγή βάζει και τη Γερμανία που θεωρείται άμεσα ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς.
Ουσιαστικά ο Λε Γκρε ζητά από τους τωρινούς προμηθευτές των «Τρικολορ», να… ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει το ποσό που δίνει εταιρία στη Γερμανία!
«Έχουμε συμβόλαιο από το 2009 και όταν το υπογράψαμε ήταν το καλύτερο στον κόσμο. Τώρα όμως, οι Γερμανοί κατάφεραν να βρουν ένα ακόμα καλύτερο. Είμαστε ευχαριστημένοι από εκείνους και εκείνοι από εμάς. Όμως, είναι και θέμα χρημάτων. Θα το ξανασυζητήσουμε όταν ανοίξουν οι φάκελοι των προσφορών» είπε ο Λε Γκρε ενόψει της διαδικασίας που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες.
Τα προγράμματα με τους κύριους χορηγούς ολοκληρώνονται στο τέλος του 2017 και μάλιστα ο πρόεδρος της FFF φρόντισε να κάνει ακόμα πιο σαφές ότι η μοναδική εκκρεμότητα είναι οι προμηθευτές αθλητικού εξοπλισμού.
«Με τους άλλους μεγάλους χορηγούς μας, είμαστε μαζί κάθε μέρα και δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχιστεί αυτό» είπε χαρακτηριστικά!
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γαλλικού τύπου, η διαφορά στα συμβόλαια είναι περίπου 5.000.000.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους



