
Τεσσάρα της Δόξας Δράμα στους «μικρούς» του ΠΑΟΚ
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Δράμα, παρουσία περίπου 6.000 θεατών, η Δόξα Δράμας νίκησε εύκολα με 4-0 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως είχε παραταχθεί με πολλούς παίκτες της Κ 20 και με μοναδικές παρουσίες από την πρώτη ομάδα τους Κοροβέση και Τιάμ, αλλά και τους νεαρούς Δεληγιαννίδη και Δημητριάδη. Ο Σενεγαλέζος Τιάμ έκανε την πρώτη του εμφάνιση για 55 λεπτά, αλλά έδειξε ανέτοιμος και ασφαλώς χρειάζεται αρκετές μέρες προπονήσεων για να φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Δράμα, παρουσία περίπου 6.000 θεατών, η Δόξα Δράμας νίκησε εύκολα με 4-0 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως είχε παραταχθεί με πολλούς παίκτες της Κ 20 και με μοναδικές παρουσίες από την πρώτη ομάδα τους Κοροβέση και Τιάμ, αλλά και τους νεαρούς Δεληγιαννίδη και Δημητριάδη.
Ο Σενεγαλέζος Τιάμ έκανε την πρώτη του εμφάνιση για 55 λεπτά, αλλά έδειξε ανέτοιμος και ασφαλώς χρειάζεται αρκετές μέρες προπονήσεων για να φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Στο 40΄ η Δόξα άνοιξε το σκορ, με τον Καρλόπουλο να παίρνει την μπάλα από σέντρα του Κουρτεσιώτη και να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 1-0.
Στο 53′ ο Κουρτεσιώτης εκανε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Γιόνδη να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 2-0.
Στο 64′ ο Σάντος βρήκε τον Ιότι, έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, που σούταρε και πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.
Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Γαϊδαρτζής με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από λάθος στην άμυνα του «Δικεφάλου».
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (57’ Ιότι), Σουάνης (68’ Μπαρκόπουλος), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Γιόνδης (68’ Γαϊδαρτζής), Καρλόπουλος (68’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Σάντος), Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης).
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μούτσα, Τσαούσης (89′ Γιαλαμούλης), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87′ Κραγιόπουλος), Κοροβέσης (89′ Νούκαρης), Αηδονίδης (81’ Πολύζος), Τζοβάρας (81’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (70’ Καπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κοζάκ), Τιάμ (55’ Λύρατζης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό



