Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Δράμα, παρουσία περίπου 6.000 θεατών, η Δόξα Δράμας νίκησε εύκολα με 4-0 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως είχε παραταχθεί με πολλούς παίκτες της Κ 20 και με μοναδικές παρουσίες από την πρώτη ομάδα τους Κοροβέση και Τιάμ, αλλά και τους νεαρούς Δεληγιαννίδη και Δημητριάδη.

Ο Σενεγαλέζος Τιάμ έκανε την πρώτη του εμφάνιση για 55 λεπτά, αλλά έδειξε ανέτοιμος και ασφαλώς χρειάζεται αρκετές μέρες προπονήσεων για να φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Στο 40΄ η Δόξα άνοιξε το σκορ, με τον Καρλόπουλο να παίρνει την μπάλα από σέντρα του Κουρτεσιώτη και να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 1-0.

Στο 53′ ο Κουρτεσιώτης εκανε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Γιόνδη να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 2-0.

Στο 64′ ο Σάντος βρήκε τον Ιότι, έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, που σούταρε και πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Γαϊδαρτζής με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από λάθος στην άμυνα του «Δικεφάλου».

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης):
Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (57’ Ιότι), Σουάνης (68’ Μπαρκόπουλος), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Γιόνδης (68’ Γαϊδαρτζής), Καρλόπουλος (68’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Σάντος), Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Μούτσα, Τσαούσης (89′ Γιαλαμούλης), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87′ Κραγιόπουλος), Κοροβέσης (89′ Νούκαρης), Αηδονίδης (81’ Πολύζος), Τζοβάρας (81’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (70’ Καπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κοζάκ), Τιάμ (55’ Λύρατζης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ