Η Ευρωλίγκα διέψευσε τον… δια βίου αποκλεισμό της ΑΕΚ
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύστηκε η πληροφορία πως η Ευρωλίγκα αποφάσισε να τιμωρήσει δια βίου τις ομάδες που επέλεξαν το Champions League της FIBA αντί του Eurocup, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, αξιωματούχοι της Ευρωλίγκα διέψευσαν λιθουανικό δημοσίευμα που… αναστάτωσε τις ομάδες που υπέκυψαν στις πιέσεις των εγχώριων ομοσπονδιών μέσω της FIBA.
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύστηκε η πληροφορία πως η Ευρωλίγκα αποφάσισε να τιμωρήσει δια βίου τις ομάδες που επέλεξαν το Champions League της FIBA αντί του Eurocup, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ!
Συγκεκριμένα, αξιωματούχοι της Ευρωλίγκα διέψευσαν λιθουανικό δημοσίευμα που… αναστάτωσε τις ομάδες που υπέκυψαν στις πιέσεις των εγχώριων ομοσπονδιών μέσω της FIBA.
Από τη διοργανώτρια τονίζεται πως στη συνάντηση της Παρασκευής (2/9) που έγινε στη Βαρκελώνη και συμμετείχαν ακόμη οι Ολυμπιακός (με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλο), Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε, συζητήθηκαν άλλα θέματα και ουδέποτε το συγκεκριμένο.
«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαμε σήμερα, δεν συζητήθηκε καν η πιθανότητα να τιμωρήσουμε τις ομάδες που τελικά αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο Eurocup», φέρεται να είπε άνθρωπος της Ευρωλίγκα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportando».
Ετσι… έληξε ο συναγερμός που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα του «krepsinis.net», σύμφωνα με το οποίο οι ΑΕΚ, Παρτιζάν, Σάσαρι και Ζιέλονα Γκόρα θα τιμωρούνταν παραδειγματικά και από μελλοντική ενδεχόμενη συμμετοχή είτε στην Ευρωλίγκα, είτε στο Eurocup.
Αγαπητός Διακογιάνης και Νίκος Ζήσης αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τσους Μπουένο στο πλαίσιο της Final-4 της Αθήνας.
Ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Βινίσιους, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, με έναν χρόνο να απομένει για την ολοκλήρωσή του.