
Τι αναφέρει για την επίθεση εις βάρος του ο διοικητής της Τροχαίας
Ένας νεαρός που αποσπάσθηκε από ομάδα πέντε ατόμων οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν «προσεγγίσει» -με πρόσχημα πληροφορίες για την πορεία των αντιεξουσιαστών- τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργο Διαμαντόπουλο ήταν αυτός που ξυλοκόπησε άγρια τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας.
Και αυτό διότι, όπως λένε στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη, «ο κ. Τόσκας δεν προσδιορίζει τις πλήρεις διαστάσεις του περιστατικού, όπως τουλάχιστον τις έχουν αναφέρει ο αξιωματικός θύμα της επίθεσης αλλά και ένας ακόμη παρών αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.».
Κατά τις περιγραφές των αστυνομικών, «αρχικά θορυβηθήκαμε από την προσέγγιση των νεαρών. Δεν είχαν κουκούλες, κράνη ή αμφίεση που παρέπεμπε σε αναρχικούς, όμως μας προβλημάτισε η προσέγγισή τους. Με σχετική ευγένεια μας ρώτησαν πού βρίσκεται η κεφαλή της πορείας για να απεγκλωβισθούν από το κέντρο της Αθήνας. Τους απαντήσαμε και εκείνοι αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει καμία προστριβή».
Όπως λένε αστυνομικοί,«θεωρούμε ότι δεν ήταν τυχαία επίθεση. Ήταν ίσως εξ αρχής στόχος να κτυπηθούν οι ένστολοι όμως ίσως τους αποθάρρυνε η σωματοδομή του δεύτερου αστυνομικού και η πιθανότητα σύλληψης κάποιων εκ των νεαρών…»
Βασίλης Λαμπρόπουλος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ινδία θα συνεχίσει να επεκτείνει την ικανότητα διύλισης πετρελαίου λέει ο Μόντι
- O γάμος της Τέιλορ Σουίφτ και η νίκη της LVMH
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν


