
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρομάο ο Ολυμπιακός
Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων τον Ολυμπιακό, με τον Αλέξις Ρομάο. Ο 32χρονος μέσος από το Τόγκο, συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά.
Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων τον Ολυμπιακό, με τον Αλέξις Ρομάο. Ο 32χρονος μέσος από το Τόγκο, συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά.
Ο Ζακ Αλέξις Ρομάο, που έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ τον περασμένο Ιούνιο, γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1984 στην Γαλλία, είναι 52 φορές διεθνής, ενώ έχει αγωνισθεί στην Τουλούζ, στην Λοριάν και στην Γκρενόμπλ.
Από το 2013 ανήκε στην Μαρσέιγ με τα «χρώματα» της οποίας σκόραρε τέσσερα τέρματα σε 106 συμμετοχές.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Τογκολέζου ποδοσφαιριστή, Αλεξί Ρομαό».
«Πρόκληση ο Ολυμπιακός»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ο Αλεξί Ρομαό, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μέσος από το Τόγκο, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με πολλούς τίτλους. Θέλω να συνεισφέρω κι εγώ στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Αλλάζω χώρα, κουλτούρα και πρωτάθλημα. Από την άλλη, το γεγονός ότι ο προπονητής και το τεχνικό τιμ με ήθελαν με έκανε να θέλω να έρθω εδώ. Όπως κάθε παίκτης, έτσι κι εγώ, είμαι εδώ για να κερδίζω τίτλους. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο μας είναι να μας στηρίζουν. Κι εγώ, όπως όλοι οι παίκτες που έρχονται εδώ, ερχόμαστε για να κερδίζουμε τίτλους. Έχουμε ανάγκη εσάς για να πετύχουμε όλους τους στόχους που θέτουμε για την ομάδα μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του Ουκρανού ολιγάρχη και της οικογένειάς του στο Μονακό
- Σκύλος στις ΗΠΑ έβαλε φωτιά στο σπίτι ανοίγοντας την φρυγανιέρα – Τρία κατοικίδια νεκρά [βίντεο]
- Η Ντουμπάι, ο Ολυμπιακός και το «παζλ» με τον Γουόκαπ
- Η Κίνα αφήνει με ραγισμένη καρδιά όσους έχουν ΑΙ σύντροφο
- Λαμία: Στην εντατική ηλικιωμένος που τον δάγκωσε φίδι
- Μεξικό: Άρση του συναγερμού για τσουνάμι – Ο σεισμός των 7,4 Ρίχτερ επηρέασε Γουατεμάλα και Ελ Σαλβαδόρ

