
Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα ο Κοντονής, ετοιμάζει νέα αναβολή
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αρχίσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ εμφανίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μέσω της θέσης που άφησε να διαρρεύσει το υπουργείο. Μάλιστα, ο κ.Κοντονής τονίζει ότι όχι απλώς δεν υπάρχει προοπτική να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά και ότι η αναβολή της πρεμιέρας μπορεί να πάρει νέα παράταση!
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αρχίσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ εμφανίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μέσω της θέσης που άφησε να διαρρεύσει το υπουργείο.
Μάλιστα, ο κ.Κοντονής τονίζει ότι όχι απλώς δεν υπάρχει προοπτική να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά και ότι η αναβολή της πρεμιέρας μπορεί να πάρει νέα παράταση!
Η θέση του υπουργείου μετά και το σημερινό ΔΣ της ΕΠΟ:
«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες, όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρωτοφανές: Η ΕΠΟ της διοίκησης Γκαγκάτση καταστρατηγεί τους κανονισμούς
- Σοκάρουν τα βίντεο με τον πρώην αντιδήμαρχο που σκοτώνει γατάκι χτυπώντας το στον τοίχο
- Μάιλς Ντέιβις και Ζυλιέτ Γκρεκό – «Με αγαπούσε πάρα πολύ για να με παντρευτεί και να με κάνει δυστυχισμένη»
- Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και 18χρονος για ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Παγκράτι
- Άρης: Τα επιχειρήματα των «κίτρινων» για να πείσουν τον Βασίλη Σπανούλη
- Καταιγίδες και χαλάζι χτύπησαν Ήπειρο και Κρήτη – Ανησυχία για ζημιές σε καλλιέργειες



