
Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Πολ Ζοζέ Εμποκού
Σε οριστική συμφωνία με την Κιέβο για το δανεισμό του Πολ Ζοζέ Εμποκού έφτασε ο Παναθηναϊκός. Ο Αφρικανός ακραίος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του «τριφυλλιού», καθώς το deal ανάμεσα στο σύλλογο που ανήκει και στους «πράσινους» έκλεισε σήμερα και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Αθήνα. Εκτός απρόοπτου, αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο μονοετές συμβόλαιό του, με την αθηναϊκή ομάδα να διατηρεί την οψιόν αγοράς.
Σε οριστική συμφωνία με την Κιέβο για το δανεισμό του Πολ Ζοζέ Εμποκού έφτασε ο Παναθηναϊκός.
Ο Αφρικανός ακραίος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του «τριφυλλιού», καθώς το deal ανάμεσα στο σύλλογο που ανήκει και στους «πράσινους» έκλεισε σήμερα και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Αθήνα.
Εκτός απρόοπτου, αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο μονοετές συμβόλαιό του, με την αθηναϊκή ομάδα να διατηρεί την οψιόν αγοράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αντετοκούνμπο: «Προτιμώ το Μαϊάμι από το Λος Άντζελες»
- Goop Kitchen: Το νέο γαστρονομικό βήμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Μανχάταν
- Ποντάροντας στον πόλεμο στο Ιράν: Πάνω από 1 δισ. δολάρια σε στοιχήματα που έγιναν με… ύποπτα καλό timing
- Επιθετικός σκύλος: Μια κραυγή για βοήθεια που οφείλουμε να ερμηνεύσουμε σωστά
- Ακροβατώντας μεταξύ Τραμπ και πολιτικής φθοράς – Η Τζόρτζια Μελόνι με την πλάτη στον τοίχο
- Κεφαλονιά: Έρευνα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα – Τα κρίσιμα 24ωρα πριν τον θάνατο της 19χρονης


