
Ένας στους δύο Γερμανούς κατά νέας υποψηφιότητας Μέρκελ
Ο ένας στους δύο Γερμανούς δεν επιθυμεί τέταρτη υποψηφιότητα της προέδρου του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) για την καγκελαρία, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση, την οποία δημοσιεύει η κυριακάτικη Bild.
Ο ένας στους δύο Γερμανούς δεν επιθυμεί τέταρτη υποψηφιότητα της προέδρου του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) για την καγκελαρία, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση, την οποία δημοσιεύει η κυριακάτικη Bild.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, την οποία διεξήγαγε το Ινστιτούτο Emnid, μόνο το 42% των ερωτηθέντων επιθυμεί να θέσει και πάλι η Άνγκελα Μέρκελ υποψηφιότητα για την καγκελαρία, ενώ το 50% την απορρίπτει.
Μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματός της το ποσοστό το οποίο τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας της ανέρχεται σε 70% και μόνο το 22% των ερωτηθέντων κατά.
Σύμφωνα με τα συγκριτικά στοιχεία της δημοσκόπησης η συμπάθεια για την Άνγκελα Μέρκελ φθίνει, δεδομένου ότι πέρυσι το Νοέμβριο τάσσονταν υπέρ της υποψηφιότητάς της το 45% των ερωτηθέντων και την απέρριπτε το 48%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανελλαδικές 2026: Πώς κινήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Σε ποια τμήματα εκτοξεύτηκαν, που υποχώρησαν
- Κρήτη: Πανζουρλισμός στο Γραφείο Διαβατηρίων στο Ηράκλειο – Τρέχουν να προλάβουν την έκδοση με παλιά ταυτότητα
- Φωτιά στα Οινόφυτα – Επιχειρούν 4 εναέρια μέσα
- Η περίπτωση του ελεύθερου Κίναν Έβανς απασχολεί Euroleague και… Θεσσαλονίκη (vid)
- Λέτε να δούμε τον Τράβις Σκοτ στα Όσκαρ;
- Παραχώρηση ακινήτων στο Δήμο Ιεράπετρας

