
Το «Χάτσικο» της Ιταλίας που αρνείται να αφήσει το φέρετρο του αφεντικού του
Μία ακόμη συγκινητική ιστορία ενός πιστού σκύλου που αρνείται να κάνει ρούπι από το φέρετρο του αφεντικού του, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον φονικό σεισμό της Ιταλίας, κάνει τον γύρο του κόσμου.
Μία ακόμη συγκινητική ιστορία ενός πιστού σκύλου που αρνείται να κάνει ρούπι από το φέρετρο του αφεντικού του, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον φονικό σεισμό της Ιταλίας, κάνει τον γύρο του κόσμου.
Σαν τον περίφημο Χάτσικο, το λευκό Ακίτα που περίμενε μάταια μέχρι το τέλος της ζωής του σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην Ιαπωνία να επιστρέψει το νεκρό αφεντικό του, το κόκερ σπάνιελ εντοπίζει το φέρετρο του κυρίου του και στέκεται δίπλα του.
Την ίδια ώρα που ο σκύλος στέκεται υπομονετικά στο πλευρό του αφεντικού, όπως φαίνεται στο βίντεο, συγγενείς θρηνούν τους αγαπημένους τους που χάθηκαν στον σεισμό.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου φαίνεται πως ζούσε στο ισοπεδωμένο Ακουμόλι, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο του σεισμού.
Φόρο τιμής στα 291 θύματα του σεισμού που ισοπέδωσε πολλά χωριά στην Κεντρική Ιταλία απέδωσε το Σάββατο η Ιταλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΠΑΣΟΚ: Θεσμικός «πόλεμος» από τον Ανδρουλάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση- Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή

