Τα μισά από τους άνδρες βγάζουν οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες του Χόλιγουντ
...
Με έσοδα 64,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Ντουέιν Τζόνσον κατέλαβε την πρώτη θέση στους πιο ακριβοπληρωμένους άνδρες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Forbes.
Η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός, η Τζένιφερ Λόρενς, βρέθηκε στην πρώτη θέση αντίστοιχης λίστας με 46 εκατομμύρια δολάρια -σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από εκείνα του Ντουέιν Τζόνσον, παρά το γεγονός ότι και η Λόρενς συμμετείχε σε ένα δημοφιλές franchise ταινιών (στο X-Men).
Κι ενώ ο Τζάκι Τσαν έρχεται δεύτερος στη λίστα των ανδρών με έσοδα 61 εκατομμυρίων δολαρίων, η δεύτερη στη λίστα των γυναικών Μελίσα ΜακΚάρθι, έχει σχεδόν τα μισά έσοδα (33 εκατομμύρια δολάρια).
Το ίδιο ισχύει και για τη Σκάρλετ Γιόχανσον που τα 25 εκατομμύρια δολάρια της μοιάζουν με… ψίχουλα μπροστά στα 55 εκατομμύρια δολάρια του Ματ Ντέιμον ή τα 53 εκατομμύρια δολάρια του Τομ Κρουζ.
«Υπάρχουν απλά περισσότεροι ρόλοι για άνδρες σε ακριβές παραγωγές που βοηθούν στο να πληρωθούν οι υψηλοί μισθοί και τα ποσοστά επί των πωλήσεων που θα χαρίσουν εκατομμύρια στους σταρ» γράφει η δημοσιογράφος του Forbes, Νάταλι Ρόμπεχμεντ. «Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότεροι ρόλοι για άνδρες, τελεία: Οι άνδρες χαρακτήρες αποτελούν το υπερβολικό ποσοστό του 71% όλων των ομιλούντων χαρακτήρων στις ταινίες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα».
Φέτος, η Τζένιφερ Λόρενς αναφέρθηκε στο θέμα σε άρθρο της με τίτλο «Γιατί βγάζω λιγότερα από τους άνδρες συμπρωταγωνιστές μου;» Η ηθοποιός σημείωσε ότι απογοητεύτηκε όταν έμαθε ότι οι συμπρωταγωνιστές της στο American Hustle πληρώθηκαν περισσότερο από ότι εκείνη.
«Είδα το μισθολόγιο στο Internet και συνειδητοποίησα ότι κάθε άνδρας με τον οποίο συνεργαζόμουν, σίγουρα δεν ανησυχούσε εάν θα τον χαρακτηρίσουν “δύσκολο” ή “κακομαθημένο”» έγραφε η Λόρενς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]
- Το μυστικό πίσω από ένα από τα πιο διάσημα επιτραπέζια παιχνίδια κρύβεται σε ένα μικρό ισπανικό μπαρ
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- Δύο συλλήψεις για τη σχεδιαζόμενη επίθεση με χειροβομβίδα στην Αττική – Αναζητείται 27χρονος
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Πειραιάς: Αυξημένη η επιβατική κίνηση – Πάνω από 100 αναχωρήσεις πλοίων
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442