
Μπαγκλαντές: Νεκρός ο εγκέφαλος της πολύνεκρης επίθεσης του Ιουλίου
Τρεις ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες σκοτώθηκαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας του Μπαγκλαντές, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μεταξύ των νεκρών είναι και o «εγκέφαλος» του πολύνεκρου χτυπήματος του Ιουλίου σε εστιατόριο της πρωτεύουσας.
Τρεις ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες σκοτώθηκαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας του Μπαγκλαντές, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας ύποπτος για συμμετοχή στο πολύνεκρο χτύπημα του Ιουλίου σε εστιατόριο της πρωτεύουσας με απολογισμό 20 νεκρούς.
Ο Ταμίμ Αχμέντ Τσάουντουρι θεωρείται «εγκέφαλος» της επίθεσης με θύματα κυρίως Ιταλούς.
Την ευθύνη για την επίθεση, σε περιοχή που συχνάζουν ξένοι, διεκδίκησε το Ισλαμικό Κράτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρουσία πλήθους κόσμου το έθιμο καθαγιασμού των αλόγων στην Δ. Κ. Καλών Νερών του Δήμου Νοτίου Πηλίου
- Βεζένκοφ: «Ξέρουμε πόσο ανυπομονεί ο κόσμος του Ολυμπιακού – Το 100% για εμάς και για εκείνους» (vid)
- Τελος εποχής για κλειστό γυμναστήριο και ξημέρωμα νέας με νέο γυμναστήριο
- Φουρνιέ: «Θα είναι μια άγρια μάχη το ματς με τη Φενέρμπαχτσε»
- Μαρία Καρυστιανού: Περιστέρια, γιγαντοοθόνες και το όνομα αυτού… «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
- Φενέρμπαχτσε: Εικόνες από την τελευταία προπόνηση πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (vids)



