
Με δύο νομοσχέδια αρχίζoυν την επόμενη εβδομάδα οι εργασίες της Βουλής
Η Ολομέλεια ξεκινά τις εργασίες της τη Δευτέρα 29 Αυγούστου με κοινοβουλευτικό έλεγχο και απαντήσεις υπουργών σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών. Ακολουθεί η ψήφιση νομοσχεδίων των υπουργείων Παιδείας και Οικονομικών.
Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχεται την επόμενη εβδομάδα η Βουλή μετά τις θερινές διακοπές.
Η Ολομέλεια ξεκινά τις εργασίες της τη Δευτέρα 29 Αυγούστου με κοινοβουλευτικό έλεγχο και απαντήσεις υπουργών σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών.
Για την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η συζήτηση και ψήφιση, σε δύο συνεδριάσεις, του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που αφορά «Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις».
Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί σε μία συνεδρίαση η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για την τροποποίηση του νόμου 4099/2012/Α΄250 και την ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Κοινοτικής Οδηγίας 2014/91/ΕΕ/L 257 που αφορά ζητήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του ΟΣΕΚΑ (Οργανισμοί Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελβετία: Τρομοκρατική ενέργεια για την αστυνομία η επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
- Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Διαφανή τα οικονομικά και προσβάσιμα σε όλους – Ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει το φάκελο για τα χρέη των 530 εκατ. ευρώ της ΝΔ
- Νετανιάχου: Έδωσε εντολή στον στρατό του Ισραήλ να καταλάβει το 70% της Γάζας
- Πόσα μένουν στην τσέπη από έναν ετήσιο μικτό μισθό 100.000 ευρώ μετά τη φορολογία σε όλη την Ευρώπη; – Η ελληνική «περίπτωση»
- Η Πάρις δεν νιώθει υποχρεωμένη να μιλάει για τον πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον

