Αναίμακτα έληξε περιστατικό ομηρείας σε τράπεζα στη Μόσχα, τέσσερις υπαλλήλους της οποίας είχε πιάσει ομήρους ένας άνδρας που απειλούσε να πυροδοτήσει εκρηκτικά. Οι όμηροι απελευθερώθηκαν σταδιακά και ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία. Τα κίνητρά του ήταν άγνωστα, όμως ανεπιβεβαίωτες αναφορές θέλουν να πρόκειται για επιχειρηματία που χρεοκόπησε.

Αναίμακτα έληξε περιστατικό ομηρείας σε τράπεζα στη Μόσχα, τέσσερις υπαλλήλους της οποίας είχε πιάσει ομήρους ένας άνδρας που απειλούσε να πυροδοτήσει εκρηκτικά. Οι όμηροι απελευθερώθηκαν σταδιακά και ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία.

Τα κίνητρα του άνδρα είναι άγνωστα, όμως ανεπιβεβαίωτες αναφορές, που είχε επικαλεστεί μεταξύ άλλων το RIA Novosti, θέλουν να πρόκειται για επιχειρηματία που χρεοκόπησε.

Η αστυνομία βρισκόταν σε επαφή μαζί του και στη μέση του θρίλερ ο άνδρας απελευθέρωσε δύο από τους τέσσερις ομήρους. Στη συνέχεια άφησε τον τρίτο και αφού άφησε και τον τελευταίο, παραδόθηκε.

Μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει την τράπεζα και ελεύθεροι σκοπευτές είχαν λάβει θέσεις σε κοντινά κτίρια.

Σε πλάνα που μεταδόθηκαν στη ρωσική τηλεόραση είχε εμφανιστεί ως δράστης ένας άνδρας περίπου 60 ετών. Από το λαιμό του είχε κρεμασμένο ένα πακέτο με κίτρινη ταινία, χωρίς να ήταν εξακριβωμένο εάν επρόκειτο όντως για εκρηκτικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr