
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης
Παρελθόν θα αποτελέσει για την ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο 32χρονος σέντερ μπορεί πέρυσι να πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Σλοβενία, όπου η ομάδα έκανε προετοιμασία.
Παρελθόν θα αποτελέσει για την ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο 32χρονος σέντερ μπορεί πέρυσι να πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Σλοβενία, όπου η ομάδα έκανε προετοιμασία.
Αρχικά υπήρξε φημολογία πως η αιτία που ο παίκτης αποχωρεί από την ΑΕΚ είναι τα χρήματα που του χρωστάει η Ενωση.
Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως διαψεύστηκε από την διοίκηση της ΚΑΕ, που τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα και ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και το κλαμπ σεβάστηκε την επιθυμία του.
Έτσι η ΑΕΚ πλέον στρέφεται στον Δημήτρη Μαυροειδή, που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην ομάδα.
Ο 31χρονος σέντερ, που είχε μείνει ελεύθερος πριν από μερικές εβδομάδες, έφτασε σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» και σύντομα θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκαλεί ή όχι απώλειες θέσεων εργασίας – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει
- «Πρόταση 1 εκατ. ευρώ του Ηρακλή στον Ινσίνιε»
- Ποιοι εργαζόμενοι και πότε θα λάβουν το επίδομα άδειας
- Δολοφονία Δασκαλάκη: Τι αποφάσισαν κάτοικοι και φορείς για την παραβατικότητα των βοσκών
- Η Μπαρτσελόνα ρίχνει πόρτα στον Λεάο που …βλέπει την Τότεναμ


