
Την Τετάρτη η 14η δόση της κάρτας σίτισης
Εντός της ημέρας θα γίνει η καταβολή της 14ης δόσης της κάρτας σίτισης με τους δικαιούχους να ανέρχονται σε 120.921 άτομα. Η δαπάνη κινείται στα επίπεδα των 13,6 εκατ. ευρώ.
Εντός της ημέρας θα γίνει η καταβολή της 14ης δόσης της κάρτας σίτισης με τους δικαιούχους να ανέρχονται σε 120.921 άτομα. Η δαπάνη κινείται στα επίπεδα των 13,6 εκατ. ευρώ.
Πάντως, οι δικαιούχοι είναι λιγότεροι κατά περίπου 27 χιλιάδες άτομα, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς, εντάχθηκαν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.
Το Κοινωνικό Εισόδημα εφαρμόζεται πιλοτικά σε 30 δήμους σε όλη τη χώρα: Νέα Ιωνία, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Φυλή, Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό, Αιγάλεω, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Νίκαια-Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Πέραμα, Λαμία, Βέροια, Παύλος Μελάς, Κιλκίς, Κατερίνη, Ρέθυμνο, Γόρτυνα, Ορεστιάδα, Καβάλα, Άρτα, Ζάκυνθος, Λέσβος, Καλαμάτα, Σικυώνα, Κάλυμνος, Λέρος, Τρίκαλα, Ελασσόνα, Πύργος, Αιγιαλεία και Καστοριά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
