Πρόωρες εκλογές μετά τη ΔΕΘ προέβλεψε ο Βασίλης Λεβέντης
Πρόωρες εκλογές και σύντομα, προέβλεψε από την Ζάκυνθο, που βρίσκεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Διονυσίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Πρόωρες εκλογές και σύντομα, προέβλεψε από την Ζάκυνθο, που βρίσκεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Διονυσίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ρωτήθηκε σχετικά για τις πολιτικές εξελίξεις και επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός θα πάει σε εκλογές μετά την ΔΕΘ με το σκεπτικό της δεξιάς παρένθεσης.
Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι κακώς ορισμένοι σπεύδουν να κατηγορήσουν το κόμμα του ότι θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, και τόνισε πως κάτι τέτοιο θα φανεί, αν γίνει στην πράξη.
Άσκησε επίσης σκληρή κριτική σε ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ λέγοντας πως συμμάχησαν με την ΝΔ στο θέμα του εκλογικού νόμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στον Παπάγου η μεγαλύτερη ποσότητα βροχής στην Αττική-Αντεπεξήλθε ο Δήμος
- Σκάνδαλο Grok: Γιατί οι «ψεύτικες» εικόνες της ΑΙ προκαλούν πραγματικό τραύμα στις γυναίκες
- Άνω Γλυφάδα: Δύο ημέρες μετά τον κατακλυσμό και οι καθαρισμοί συνεχίζονται
- Ουκρανία: Το εδαφικό στις τριμερείς συνομιλίες στο Αμπού Ντάμπι – Επιμένει για το Ντονμπάς το Κρεμλίνο
- Επιδόματα: Ποια αυξάνονται φέτος – Ποιοι ωφελούνται
- Ολλανδός YouTuber βουτάει στο νερό στη Σιβηρία με το θερμόμετρο να γράφει -52 βαθμούς Κελσίου
