
Αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης από τον χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου
Στην αφαίρεση της άδειας οδήγησης του χειριστή του ταχύπλοου, Θρασύβουλου Λυκουρέζου, που εμβόλισε τη λάντζα σκοτώνοντας τέσσερα άτομα, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής.
Στην αφαίρεση της άδειας οδήγησης του χειριστή του ταχύπλοου, Θρασύβουλου Λυκουρέζου, που εμβόλισε τη λάντζα σκοτώνοντας τέσσερα άτομα, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής.
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από δημοσιεύματα αναφορικά με τις διαδικασίες ιατρικής εξέτασης οδηγών «εξ αποστάσεως» καθώς και την αμφισβητούμενη ικανότητα να κατέχει άδεια οδήγησης ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος.
Πέρα από την αφαίρεση της άδειας οδήγησης που κατείχε από το Μάρτιο του 2014, η Περιφέρεια Αττικής κατήγγειλε τη σύμβαση με τον γιατρό, πνευμονολόγο – φυματιολόγο, Μ.Α., μετά τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν απαιτείται η προσέλευσή των ενδιαφερόμενων να ανανεώσουν άδεια οδήγησης στο ιατρείο του, αλλά αρκεί η προσκόμιση δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο.
Τέλος, παρέπεμψε τον κατηγορούμενο σε ιατρική επανεξέταση από τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Emily in Paris»: Security με τεράστιες μαύρες ομπρέλες στη Μύκονο προστατεύουν τη Λίλι Κόλινς
- Νέο καμπανάκι από τον ΟΟΣΑ για την παγκόσμια οικονομία
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι σοροί δύο εκ των τεσσάρων Ιταλών δυτών που έχασαν τη ζωή τους σε υποθαλάσσιο σπήλαιο
- ΗΠΑ: Ανεξάρτητη αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα των πληγμάτων εναντίον πλοίων σε Ειρηνικό και Καραϊβική
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνθρωποι