Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Καναδάς υπερασπίζεται το δικαίωμα στο μπουρκίνι

Ο Καναδάς υπερασπίζεται το δικαίωμα στο μπουρκίνι

Τα ατομικά δικαιώματα και τις προσωπικές ελευθερίες υπερασπίστηκε ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό απορρίπτοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε πρόταση νομοθετών από το Κεμπέκ για απαγόρευση του μπουρκίνι στη χώρα. Αφήνοντας ευθείες βολές κατά της απαγόρευσης του μπουρκίνι σε Νίκαια, Κάννες και άλλες πόλεις της Γαλλίας, ο καναδός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε λέξεις όπως αποδοχή, φιλία και κατανόηση.

Τα ατομικά δικαιώματα και τις προσωπικές ελευθερίες υπερασπίστηκε ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό απορρίπτοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε πρόταση νομοθετών από το Κεμπέκ για απαγόρευση του μπουρκίνι στη χώρα.

«Στον Καναδά δεν θα έπρεπε να μιλάμε πλέον για ανεκτικότητα» δήλωσε ο Τριντό έπειτα από συνάντηση του υπουργικού του συμβουλίου για την κυβερνητική ατζέντα.

Αφήνοντας ευθείες βολές κατά της απαγόρευσης του μπουρκίνι σε Νίκαια, Κάννες και άλλες πόλεις της Γαλλίας, ο καναδός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε λέξεις όπως αποδοχή, φιλία και κατανόηση.

«Ανεκτικότητα σημαίνει να σέβεσαι το δικαίωμα του άλλου να υπάρχει, υπό την προϋπόθεση ότι δεν σε ενοχλεί, τόσο πολύ», δήλωσε ο Τριντό με μία δόση ειρωνείας στις κυβερνήσεις που διακηρύσσουν την ανεκτικότητα, αλλά κατά τα άλλα υπονομεύουν τα ατομικά δικαιώματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024