Ο Κάτσε υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και… φεύγει δανεικός
Επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2019 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Εργκους Κάτσε, που όμως είναι εκτός σχεδιασμών του προπονητή του Βλάνταν Ιβιτς και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει δανεικός στην τσεχική Βικτόρια Πλζεν, για τον επόμενο χρόνο.
Επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2019 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Εργκους Κάτσε, που όμως είναι εκτός σχεδιασμών του προπονητή του Βλάνταν Ιβιτς και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει δανεικός στην τσεχική Βικτόρια Πλζεν, για τον επόμενο χρόνο.
Αυτή η ανανέωση του συμβολαίου έγινε ώστε ο παίκτης να μην χαθεί το επόμενο καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ στο διάστημα αυτό να βρει πρόταση συμφέρουσα για την πώληση του.
Όπως όλα δείχνουν ο Κάτσε θα ταξιδεύσει την Τρίτη για την Τσεχία για να ενταχθεί στην νέα του ομάδα όπου και θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Κλοπ: «Επιστρέφω στο Βερολίνο για να υπογράψω στην Εθνική Γερμανίας»
- Εθνική Αργεντινής: Ο πιθανός αντικαταστάτης του Σκαλόνι σε περίπτωση που αποχωρήσει
- «Ο Χεζόνια ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος, ωστόσο επιλέγω να κρατήσω όλα τα όμορφα πράγματα» (pic)
- Η FIFA διενεργεί έρευνα σε βάρος της Αργεντινής για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Αργεντινή: Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες χωρίς τον Μέσι κι ακόμη εννέα ποδοσφαιριστές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442