Κουμουτσάκος: Ενεργές οι ελληνικές διεκδικήσεις για τις γερμανικές οφειλές
«Οι διεκδικήσεις της Ελλάδας ειδικά για το κατοχικό δάνειο αλλά και για τις πολεμικές επανορθώσεις-αποζημιώσεις, δηλαδή για τις γερμανικές οφειλές, είναι ενεργές και ισχυρές. Δεν παραγράφονται» αναφέρει σε άρθρο του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Οι διεκδικήσεις της Ελλάδας ειδικά για το κατοχικό δάνειο αλλά και για τις πολεμικές επανορθώσεις-αποζημιώσεις, δηλαδή για τις γερμανικές οφειλές, είναι ενεργές και ισχυρές. Δεν παραγράφονται» αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα Real News ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
Σημειώνει ότι η θέση αυτή τεκμηριώνεται και από την έκθεση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ζητήθηκε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και υποβλήθηκε στις αρχές του 2014.
Προσθέτει πως σταδιακά «ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες, δικαστικοί και κορυφαίοι πολιτικοί της Γερμανίας, όπως ο πρόεδρος Γιόαχιμ Γκάουκ, αναγνωρίζουν ότι το θέμα των οφειλών πρέπει να επανεξεταστεί».
Ο κ. Κουμουτσάκος στρέφεται κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν ξεχνά τις προσφιλείς λαϊκίστικες πρακτικές της. Υπαγορεύονται από κομματικές σκοπιμότητες και, τελικά, υπονομεόυν αντί να υπηρετούν τα δίκαια και τα συμφέροντα της Ελλάδας».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής