Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Μπέργκ με είπε πίθηκο» καταγγέλει παίκτης της Μπρόντμπι

«Ο Μπέργκ με είπε πίθηκο» καταγγέλει παίκτης της Μπρόντμπι

Μεγάλη έκταση δίνουν τα ΜΜΕ της Δανίας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι (3-0), στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων των πλέι οφ του Europa League. Οχι τόσο για το αγωνιστικό μέρος, αλλά κυρίως για τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός διεθνής φορ των «πρασίνων» κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά, αλλά και για το έντονο φραστικό επεισόδιο με τον τεχνικό της Μπρόντμπι. Συγκεκριμένα ο Νοτιοαφρικανός μέσος της δανέζικης ομάδας υποστήριξε πως ο Μπεργκ τον αποκάλεσε «πίθηκο», γεγονός ωστόσο που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μεγάλη έκταση δίνουν τα ΜΜΕ της Δανίας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι (3-0), στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οχι τόσο για το αγωνιστικό μέρος, αλλά κυρίως για τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός διεθνής φορ των «πρασίνων» κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά, αλλά και για το έντονο φραστικό επεισόδιο με τον τεχνικό της Μπρόντμπι.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ δεν πρόκειται απλά για έναν διαπληκτισμό του Μπεργκ με αντίπαλο, καθώς ο Λέμπογκανγκ Πίρι τον καταγγέλει για ρατσιστική, εις βάρος του, συμπεριφορά!

Συγκεκριμένα ο Νοτιοαφρικανός μέσος της δανέζικης ομάδας υποστήριξε πως ο Μπεργκ τον αποκάλεσε «πίθηκο», γεγονός ωστόσο που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα τονίζεται πως η διοίκηση της Μπρόντμπι ανέφερε το γεγονός και στο διαιτητή της συνάντησης, ενώ αναμένεται να προβεί σε καταγγελία και στην UEFA.

«Με αποκάλεσε πίθηκο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε ο 21χρονος μέσος της Μπρόντμπι στην «Ekstrabladet» και πρόσθεσε: «Δεν έχει κανένα σεβασμό για τον συνάνθρωπό του.

»Είμαι σοκαρισμένος, δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με κάποιο ζώο. Ηταν μία φρικτή εμπειρία». Ο Πίρι, μάλιστα, επικαλείται και τη μαρτυρία συμπαίκτη του, Ρόντολφ Οστιν.

Αυτός φέρεται να ήταν κι ο λόγος που ο τεχνικός της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ επιτέθηκε στον Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα και υπήρξε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Η εφημερίδα, πάντως, «Aftonbladet» ζήτησε την άποψη του Σουηδό φορ κι εκείνος διέψευσε κατηγορηματικά ότι έκανε ρατσιστικό σχόλιο εις βάρος του Πίρι:

«Δεν είναι αλήθεια. Μου ακούγεται πολύ παράξενο. Είναι μία ανοησία, δεν έκανα τίποτα τέτοιο. Στην ένταση της στιγμής στον αγωνιστικό χώρο λέγονται πολλά πράγματα. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά όταν το ματς τελειώνει, τα βάζεις όλα στην άκρη και δίνεις το χέρι σου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024