Συνελήφθη 27χρονος Γερμανός με την υποψία της προετοιμασίας επίθεσης
Κομάντο των ειδικών δυνάμεων της γερμανικής αστυνομίας συνέλαβαν στην ανατολική πόλη Αϊζενχίτενστατ 27χρονο Γερμανό ως ύποπτο για σχεδιασμό επίθεσης. Σε έφοδο στην κατοικία του εντοπίστηκαν υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως εκρηκτικά. Το περιοδικό Focus αναφέρει ότι ο συλληφθείς σχεδίαζε βομβιστική επίθεση στο φεστιβάλ της Αϊζενχίτενστατ και είχε σχέσεις με σαλαφιστές. Δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία του Βραδεμβούργου.
Κομάντο των ειδικών δυνάμεων της γερμανικής αστυνομίας συνέλαβαν στην ανατολική πόλη Αϊζενχίτενστατ 27χρονο Γερμανό ως ύποπτο για σχεδιασμό επίθεσης. Σε έφοδο στην κατοικία του εντοπίστηκαν υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως εκρηκτικά.
Το περιοδικό Focus αναφέρει ότι ο συλληφθείς σχεδίαζε βομβιστική επίθεση στο φεστιβάλ της Αϊζενχίτενστατ και είχε σχέσεις με σαλαφιστές.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βραδεμβούργου επιβεβαίωσε τη σύλληψη, ωστόσο αρνήθηκε κάθε σχόλιο σχετικά με το εάν υπάρχει οποιαδήποτε διασύνδεση στου 27χρονου με εξτρεμιστές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο