Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη: Η εκλογολογία καταντά γραφική

Γεροβασίλη: Η εκλογολογία καταντά γραφική

Με αιχμές και προς την αξιωματική αντιπολίτευση, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απορρίπτει ως «εκλογολογία που έχει καταντήσει γραφική» σενάρια για πρόωρο στήσιμο κάλπης. «Συνεχίζουμε το έργο για το οποίο μας ψήφισαν μέχρι το 2019» λέει η εκπρόσωπος. Για πανικό της κυβέρνησης κάνει λόγο η ΝΔ.

Με αιχμές και προς την αξιωματική αντιπολίτευση, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απορρίπτει ως «εκλογολογία που έχει καταντήσει γραφική» σενάρια για πρόωρο στήσιμο κάλπης. «Συνεχίζουμε το έργο για το οποίο μας ψήφισαν μέχρι το 2019» λέει η εκπρόσωπος.

Σε δήλωσή της στην εφημερίδα Real News, η εκπρόσωπος αναφέρει ότι «η εκλογολογία που συντηρείται από τη Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική».

«Όταν στελεχώνονται νοσοκομεία, βλέπουν εκλογές. Όταν παίρνονται νέες πρωτοβουλίες στην κοινωνική πολιτική, ξαναβλέπουν εκλογές. Ακόμη κι όταν γίνεται υπουργικό συμβούλιο, πράγμα άγνωστο για την πρώην κυβέρνηση της ΝΔ, το θεωρούν προμήνυμα εκλογών» λέει.

Κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία πως «επαναλαμβάνει την ανευθυνότητα της προηγούμενης αξιολόγησης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναρριχηθεί στην εξουσία, χωρίς πολιτικό λόγο ουσίας, χωρίς προτάσεις, χωρίς καν αντίληψη της πραγματικότητας» η εκπρόσωπος τόνισε ότι «εμείς συνεχίζουμε το έργο μας απρόσκοπτα και την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, έως το 2019».

Απάντηση της ΝΔ

Για κυβερνητικό πανικό κάνει λόγο στην απάντησή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος:

«Δημοσίευμα ξένου περιοδικού που κάνει αναφορά σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, ήταν αρκετό να προκαλέσει κυβερνητικό πανικό και ταυτόχρονα να αναδείξει το πολιτικό θράσος της κυβέρνησης. Με ύβρεις όμως δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις»

«Η μόνη συνέπεια της κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της. Γι’ αυτό καμία προπαγάνδα, κανένας εντυπωσιασμός δεν μπορεί να αποτρέψει τη ραγδαία κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024