
Μπάσκετ (Γ): Οι ΗΠΑ συνέτριψαν την Κίνα και παίζουν με Ιαπωνία
Αήττητες προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ των γυναικών οι ΗΠΑ, με τελευταίο «θύμα» τους την Κίνα, 105-62, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου.
Αήττητες προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ των γυναικών οι ΗΠΑ, με τελευταίο «θύμα» τους την Κίνα, 105-62, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου.
Οι Τίνα Τσαρλς και Μπρίτνεϊ Γκρίνερ σημείωσαν από 18 πόντους, 13 πρόσθεσε η Σίλβια Φόουλς μαι 10 η Σιμόν Ογκάστους.
Από την Κίνα που αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων ξεχώρισαν οι Μένγκραν Σουν (16π.) και Ουέν Λου (14π.).
Το μεγάλο φαβορί για ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακό Τουρνουά γυναικών, ΗΠΑ, θα αντιμετωπίσουν την Ιαπωνία, στον προημιτελικό, την ερχόμενη Τρίτη (16/8).
Αργότερα σήμερα, η Ισπανία αντιμετωπίζει τον Καναδά και η Σερβία τη Σενεγάλη.
Τα δεκάλεπτα: 9-32, 26-60, 40-78, 62-105
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας





