Υπόκλιση της παγκόσμιας ομοσπονδίας τζούντο στον Ηλία Ηλιάδη
Το δικό της «αντίο» και «ευχαριστώ» στον Ηλία Ηλιάδη που αποχαιρετά την ενεργό δράση έστειλε η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο μέσω του λογαριασμού της στο facebook. «Η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο, τον ευχαριστεί για την τεράστια καριέρα του και για το γεγονός ότι υπήρξε πρότυπο για αρκετές γενιές τζουντόκα σε όλο τον κόσμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του Ηλιάδη.
Το δικό της «αντίο» και «ευχαριστώ» στον Ηλία Ηλιάδη που αποχαιρετά την ενεργό δράση έστειλε η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο μέσω του λογαριασμού της στο facebook.
«Η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο, τον ευχαριστεί για την τεράστια καριέρα του και για το γεγονός ότι υπήρξε πρότυπο για αρκετές γενιές τζουντόκα σε όλο τον κόσμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του Ηλιάδη.
Αναλυτικά το κείμενο:
«Με το τέλος των αγώνων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, ο Ηλίας Ηλιάδης από την Ελλάδα, Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα αποσυρθεί από το άθλημα. Η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο, τον ευχαριστεί για την τεράστια καριέρα του και για το γεγονός ότι υπήρξε πρότυπο για αρκετές γενιές τζουντόκα σε όλο τον κόσμο».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.