Στο νοσοκομείο για ράμματα ένας 15χρονος που κυνηγούσε… Pokemon
Το παιχνίδι «Pokemon Go» έστειλε έναν 15χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο νεαρός στην προσπάθειά του να «συλλάβει» Pokemon, έπεσε πάνω σε μια φρέζα τρακτέρ την ώρα που αγρότης πατέρας του εκτελούσε εργασίες στο χωράφι.
Το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας «Pokemon Go» έστειλε 15χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το πρώτο περιστατικό με τραυματία καταγράφηκε πριν από δύο μέρες στην κοινότητα Ράξας του Δήμου Τρικκαίων.
Ο 15χρονος στην προσπάθειά του να «συλλάβει» Pokemon, έπεσε πάνω σε μια φρέζα τρακτέρ την ώρα που αγρότης πατέρας του εκτελούσε εργασίες στο χωράφι.
Έντρομος ο πατέρας του μετέφερε αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί του έκαναν τέσσερα ράμματα στο κεφάλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζάκυνθος: Σήμερα η κηδεία του 2χρονου που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ
- Στις πύλες του λιμανιού Βόλου οι πρώτοι αγρότες με τα τρακτέρ τους
- Το ευρωπαϊκό μπάσκετ «επέστρεψε» στο Ισραήλ (vid)
- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Κρήτης – Οι επόμενες κινήσεις τους
- Κοζάνη: Πανικός από βροχή πυροτεχνημάτων μέσα στον κόσμο κατά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου
- Μπαρτσελόνα: Στο Ισραήλ με άδεια ο Αραούχο για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα