
ΠΑΣΟΚ: Νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη
Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπήκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή την τοποθέτηση του αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. «Στο Υπουργείο Υγείας 'νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη'» αναφέρει η Χαρ.Τρικούπη, καταγγέλλοντας «προκλητική παρανομία» και «περιφρόνηση της δικαιοσύνης».
Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπήκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή την τοποθέτηση του αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. «Στο Υπουργείο Υγείας ‘νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη’» αναφέρει η Χαρ.Τρικούπη, καταγγέλλοντας «προκλητική παρανομία» και «περιφρόνηση της δικαιοσύνης».
Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το άρθρο 11 TOY N.4118/2013 «δεν δύναται να κατέχει θέση διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή νοσοκομείου όποιος εργάζεται ή υπηρετεί στο νοσοκομείο αυτό».
Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ενοποιήθηκαν με το άρθρο 2 του N. 4052/2012.
«Αποτελούν ενιαίο νομικό πρόσωπο με ενοποιημένο οργανισμό, σύμφωνα με την Y4A/OIK.123786/31-12-2012. Πρόκειται για Kοινή Υπουργική Απόφαση που μιλάει για ένα νομικό πρόσωπο, μία έδρα, ένα AΦM» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, καταγγέλλοντας πως «στη Λάρισα διορίστηκε Αν. Διοικητής νοσηλευτής του Παν. Νοσοκομείου Λάρισας, με πρόσθετα προσόντα, την ιδιότητα του ακτιβιστή οικολόγου βιοκαλλιεργητή».
«Το αξιοσημείωτο δεν είναι μόνο η προκλητική παρανομία και η περιφρόνηση της δικαιοσύνης έτσι και αλλιώς στο Υπουργείο Υγείας ‘νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη’, το θέμα είναι ότι στέρεψαν και οι διαθέσιμοι και πλέον ψάχνουν στα αζήτητα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σκάβουν τα νησιά
- Γκολάρα Εμπαπέ για τη Γαλλία – Δύο ακόμη δοκάρια για τους «τρικολόρ» που κυριαρχούν (vids)
- Tι μένει από την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ
- Adidas: Ποιος θέλει να κλέψει τη δόξα της Trionda;
- «Αν χρειαστεί να περάσουμε μέσα από πόλεμο και φωτιά, θα το κάνουμε» λέει το Ιράν
- Καβάλα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για διαρροή επικίνδυνου φορτίου από φορτηγό στην Εγνατία Οδό




