Αποστάσεις Πιτσιόρλα από τον ΣΥΡΙΖΑ
Να αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αποφασίσει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Σταύρος Πιτσιόρλας, εξαιτίας των επιθέσεων που δέχεται από στελέχη και υπουργούς για τις ιδιωτικοποιήσεις. «Ούτε στο συνέδριο πρόκειται να πάω» λέει, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.
Να αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αποφασίσει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Σταύρος Πιτσιόρλας, εξαιτίας των επιθέσεων που δέχεται από στελέχη και υπουργούς για τις ιδιωτικοποιήσεις.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ. Πιτσιόρλας λέει: «Ούτε στο συνέδριο πρόκειται να πάω, δεν πρόκειται στο μέλλον να έχω την παραμικρή εμπλοκή με το κόμμα».
Απαντώντας, μάλιστα, σε διαρροές περί απομάκρυνσής του από τον πρωθυπουργό μετά το συνέδριο, απαντά: «Όσο με αφορά, το κεφάλαιο εμπλοκής μου στα κομματικά έχει κλείσει οριστικά. Ακολουθώ την πολιτική της κυβέρνησης, αυτό κάνω και τίποτε άλλο, μια πολιτική που έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού. Τώρα, εάν θέλουν να με διώξουν από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα παραμείνω όσο καιρό αυτοί το θελήσουν».
Προς το παρόν, ο κ. Πιτσιόρλας ετοιμάζει τις εξής συμβάσεις: την παράταση της σύμβασης με τους Καναδούς για άλλα 20 χρόνια του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» (θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο), το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την Εγνατία και την πώληση του 5% του ΟΤΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο

