Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποστάσεις Πιτσιόρλα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποστάσεις Πιτσιόρλα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Να αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αποφασίσει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Σταύρος Πιτσιόρλας, εξαιτίας των επιθέσεων που δέχεται από στελέχη και υπουργούς για τις ιδιωτικοποιήσεις. «Ούτε στο συνέδριο πρόκειται να πάω» λέει, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Να αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αποφασίσει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Σταύρος Πιτσιόρλας, εξαιτίας των επιθέσεων που δέχεται από στελέχη και υπουργούς για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ. Πιτσιόρλας λέει: «Ούτε στο συνέδριο πρόκειται να πάω, δεν πρόκειται στο μέλλον να έχω την παραμικρή εμπλοκή με το κόμμα».

Απαντώντας, μάλιστα, σε διαρροές περί απομάκρυνσής του από τον πρωθυπουργό μετά το συνέδριο, απαντά: «Όσο με αφορά, το κεφάλαιο εμπλοκής μου στα κομματικά έχει κλείσει οριστικά. Ακολουθώ την πολιτική της κυβέρνησης, αυτό κάνω και τίποτε άλλο, μια πολιτική που έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού. Τώρα, εάν θέλουν να με διώξουν από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα παραμείνω όσο καιρό αυτοί το θελήσουν».

Προς το παρόν, ο κ. Πιτσιόρλας ετοιμάζει τις εξής συμβάσεις: την παράταση της σύμβασης με τους Καναδούς για άλλα 20 χρόνια του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» (θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο), το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την Εγνατία και την πώληση του 5% του ΟΤΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024