Mε τα κουμπούρια θα σταματήσει η Κλίντον, υπαινίσσεται ο Τραμπ
Θύελλα ξεσηκώνει για μια ακόμα φορά ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο. Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ είπε εμμέσως στους οπαδούς του ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην οπλοκατοχή μπορεί να σταματήσει την Χίλαρι Κλίντον.
Θύελλα ξεσηκώνει για μια ακόμα φορά ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο. Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ είπε εμμέσως στους οπαδούς του ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην οπλοκατοχή μπορεί να σταματήσει την Χίλαρι Κλίντον.
Σε συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα, ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι αν η Χίλαρι γίνει πρόεδρος, θα διορίσει φιλελεύθερους στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ με στόχο να αλλάξει την 2η Τροπολογία του Συντάγματος που αφορά στο δικαίωμα οπλοκατοχής.
«Ουσιαστικά θέλει να καταργήσει την 2η Τροπολογία. Και, φίλοι μου, αν διαλέξει τους δικαστές, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Ίσως όμως, ακριβώς λόγω της 2ης Τροπολογίας, να μπορείτε να κάνετε. Δεν ξέρω» ήταν το σχόλιό του, το οποίο προκάλεσε «παγωμάρα» σε μέρος του ακροατηρίου.
Άλλοι το είδαν διαφορετικά. Κατά την έξοδό τους από το χώρο που γινόταν η συγκέντρωση είπαν στο CNN ότι ήταν απλά χιούμορ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο του υποψήφιου προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών, και είναι μόλις Αύγουστος.
Τα κοινωνικά δίκτυα πλημμύρισαν σχόλια, άλλα με χιούμορ, άλλα γεμάτα οργή για το γεγονός ότι ένας υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ υποκινεί τους πολίτες στην άσκηση βίας.
Ο γερουσιαστής από το Κονέκτικατ Κρις Μέρφι, είπε ότι τα λεγόμενα του Τραμπ δεν είναι απλά ατυχή πολιτικά σχόλια. «Είναι απειλή δολοφονίας και μπορεί να οδηγήσουν σε εθνική κρίση και τραγωδία».
Ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον τον χαρακτήρισε επικίνδυνο.
Από το επιτελείο του δισεκατομμυριούχου είχαν πάντως έτοιμη τη διευκρίνιση: «Ο υποψήφιος αναφερόταν στη δύναμη των ψηφοφόρων που φέρουν όπλο και την ικανότητά τους, αν προσέλθουν στην κάλπη να σταματήσουν την Κλίντον».
Αλλά και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντολφ Τζουλιάνι, υπερασπίστηκε τον Τραμπ λέγοντας ότι δεν απείλησε κανέναν. Είδε μάλιστα συνωμοσία των ΜΜΕ για να κάνουν πρόεδρο την Χίλαρι.
Επιμέλεια: Απόστολος Ρουμπάνης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς από τη Γερμανία
- Κοινωνικός τουρισμός: Τέλος χρόνου για το πρόγραμμα – Ποιοι πρέπει να σπεύσουν
- Τραμπ: Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να αποσύρει αμερικανικά στρατεύματα από την Ευρώπη
- Πως τα blueberries επηρεάζουν το σώμα μας;
- Μετράει αγωγές η Κάιλι Τζένερ – Ακόμη μία οικιακή βοηθός καταγγέλλει κακομεταχείριση
- Διάβασμα, συζητήσεις, ακαταστασία: Οι συνήθειες που δείχνουν υψηλό IQ
- Η μάχη των μεταγωγικών: C-130 και C-390 ανταγωνίζονται για την κατάκτηση των ελληνικών αιθέρων
- Η ερωτική χημεία των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπρετ Γκόλντσταϊν στην οθόνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442