Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιστιοπλοΐα: Τέταρτος ο Μιτάκης, 4οι Μαντής - Καγιαλής, ανεβαίνουν Μπεκατώρου - Πατενιώτης

Ιστιοπλοΐα: Τέταρτος ο Μιτάκης, 4οι Μαντής – Καγιαλής, ανεβαίνουν Μπεκατώρου – Πατενιώτης

Εντυπωσιακός και στην 4η ιστιοδρομία σκαφών τύπου Finn ήταν ο Γιάννης Μιτάκης. Ο Έλληνας ιστιοπλόος μετά την 3η θέση στην προηγούμενη ιστιοδρομία, αυτή την φορά ήταν 2ος, με αποτέλεσμα να ανέβει 6 θέσεις και να περάσει στην 4η της γενικής κατάταξης με 41 βαθμούς ποινής (12ος, 24ος, 3ος και 2ος). Αντίθετα, δεν ξεκίνησε καλά το ελληνικό πλήρωμα στην κλάση Nacra 17, αλλά οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης παρά την αρχική 20ή θέση, πλέον ανέβηκαν στη 12η. Στην 4η θέση βρίσκονται οι Μαντής - Καγιαλής στα σκάφη 470 μετά την 2η ιστιοδρομία.

Εντυπωσιακός και στην 4η ιστιοδρομία σκαφών τύπου Finn ήταν ο Γιάννης Μιτάκης. Ο Έλληνας ιστιοπλόος μετά την 3η θέση στην προηγούμενη ιστιοδρομία, αυτή την φορά ήταν 2ος, με αποτέλεσμα να ανέβει 6 θέσεις και να περάσει στην 4η της γενικής κατάταξης με 41 βαθμούς ποινής (12ος, 24ος, 3ος και 2ος).

Στην κορυφή της γενικής κατάταξης με 23 β.π. (1ος στην 4η ιστιοδρομία) πέρασε ο Βρετανός, Τζιλ Σκοτ (23β.π.), με δεύτερο το Σλοβένο, Βασίλι Σμπόγκαρ (21β.π.) και τρίτο τον Τούρκο, Αλικάν Καϊνάρ με 31 βαθμούς ποινής.

470 ανδρών: Στην 4η θέση οι Μαντής-Καγιαλής

Η πρώτη μέρα στα 470 ανδρών φέρνει το ελληνικό πλήρωμα στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την 3η θέση στην 2η ιστιοδρομία και μετά την 9η που έλαβαν στην 1η βρίσκονται 4οι στη γενική με 12 βαθμούς ποινής, όσους και το πλήρωμα της Νέας Ζηλανδίας (Σνόου-Χάνσεν/Γουίλκοξ) που κατέχουν προς το παρόν την 3η θέση.

Με 3 βαθμούς ποινής οι Κροάτες, Μάρενιτς και Φαντέλα βρίσκονται στην κορυφή κι ακολουθούν οι Ράιαν/Μπλέτσερ (Αυστραλία) με 9 βαθμούς ποινής.

Nacra 17: Ανεβαίνουν Μπεκατώρου – Πατενιώτης, αναβλήθηκε η 3η ιστιοδρομία

Το άσχημο ξεκίνημα που είχαν στην πρώτη ιστιοδρομία της κλάσης Nacra 17 (δεν τερμάτισαν) φαίνεται ότι επέδρασε θετικά στο ελληνικό πλήρωμα κι έτσι στην 2η οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης πήραν την 3η θέση και ανέβηκαν στην 12η θέση της γενικής, ενώ απέμενε άλλη μία κούρσα για να ολοκληρωθεί η πρώτη μέρα του προγράμματος.

Ωστόσο, η 3η ιστιοδρομία αναβλήθηκε και έτσι το ελληνικό πλήρωμα παρέμεινε 12ο με 24 βαθμούς ποινής.

Στην κορυφή βρίσκεται το πλήρωμα της Ελβετίας (Μπούχλερ/Μπρούγκερ) με 8 β.π, ακολουθεί αυτό της Μεγάλης Βρετανίας (Γκρόουβς/Σάξτον) με 8β.π και τρίτο είναι το πλήρωμα της Αργεντινής (Καράνσα-Σάρολι/Λανγκ) με 13β.π.

Laser: Δέκατος στη γενική ο Κοντίδης

Βελτιώθηκε στην 6η και τελευταία σημερινή ιστιοδρομία των laser ο Παύλος Κοντίδης, παρ΄ όλα αυτά η 6η θέση που πήρε δεν ήταν ικανή για να τον φέρει κοντά στις πρώτες θέσεις. Ο Κύπριος «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου είναι προς το παρόν 10ος στη γενική κατάταξη με 84 βαθμούς ποινής.

Ο Τόντσι Στιπάνοβιτς (Κροατία) με 38β. ποινής προηγείται, ακολουθεί στην 2η θέση ο Νικ Τόμπσον (Μ.Βρετανία) με 52β.π. και τρίτος είναι ο Ολλανδός, Ρούντγκερ φαν Σααρντενμπουργκ με 61 β.π.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024